Dan 2. – ili ti ga vrijeme je da se organiziram

Dan je započeo buđenjem u 7:00 h, ovaj put je trebalo ići obaviti davanje krvi i urina. Zbog toga nisam smio ništa jesti, pa je prvi obrok bila tek banana nakon obavljenog testiranja. Scena koja mi se urezala u pamćenje je kako neku malu djevojčicu ne mogu svladati tata i dvije sestre da bi joj uzele krv. Nevjerojatno je vidjeti otkuda i kako to dijete izvlači posljednje atome snage da se othrva ovo troje koji su ju napali. Strašno… ne bih se upustio komentirati metodu kojom su ju na kraju svladali, ali mislim da se to moglo i bolje napraviti. Nadam se samo da nije ostala trauma toj djevojčici ;-(

Nadalje, prvi konkretan obrok i to u 9:00 h,bila su dva kuhana jaja, kefir i dvopek. I moram priznati kako mi je to baš lijepo sjelo (valjda zbog životinjskog podrijetla 😉 te nisam osjetio glad sve do iza 12:00 h, kada sam pojeo jednu naranču i malo badema. Završavam sa sastankom u 13:30 i jurim na plac kupiti namirnice za ručak.

Batat
Mrkva
Luk
Tikvice
Brokula
Vrhnje za kuhanje

u 15:00 h gladan ko pas otimam posljednje zalogaje juhe Lindi iz usta ;-((
Definitivno predugačka pauza između dva obroka…
Od 17:00 ponovo na šljaku, do 21:00.
Posni sir
Raženi kruh
čaj
Današnji dan me iscrpio, i definitivno mogu reći kako nisam imao dovoljno energije da svladam sve zadatke kako treba. Nakon samo 48 sati kao vegetarijanac, moram primjetiti kako mi je potrebna još bolja organizacija obroka. Mislim da će se tu glavna borba voditi, te dok se ne pripremim bar tri dana unaprijed, bit će teško uhvatiti ritam. Za sad mi slatkiši i sokovi ne nedostaju, što je ohrabrujuće.
Na treningu nisam primjetio nikakve velike oscilacije, ali mislim da je još uvijek prerano za neke zaključke.
Za kraj jedan kolaž za bolje upoznavanje 😉

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Scroll to Top